Visszatérő Vásárló?

Új Vásárló?

Jelszó Emlékeztető

Kategóriák

Kiemelt Termékek

Hírlevél

Fórum

Nincsenek Témák!

Szűrés

Nincs Szűrési Lehetőség

Partnereink

Illóolajok


 
[1] | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
>>>

Aromax ánizs illóolaj (unas_433052)
Aromax ánizs illóolaj
Ánizs
Az ánizs illóolajat (Aetheroleum anisi) az ernyősvirágzatúak családjába (Apiaceae) tartozó ánizs (Pimpinella anisum) érett, szárított és összezúzott terméseiből vízgőz-desztillációval nyerik ki, mintegy 2-6%-os hozammal. Az illóolaj színtelen vagy halványsárga színű, illata kellemes, édeskés, magas transz-anetol tartalmának (80-90%) köszönhetően az ánizsra jellemző. Az olaj nemcsak az érvényben lévő VII. Magyar Gyógyszerkönyvben (Ph.HG.VII.), ... 
950 Ft
Aromax babér illóolaj (unas_939395)
Aromax babér illóolaj
A babér illóolajat (Lauri folii aetheroleum) a babérfélék családjába (Laurus nobilis L.) tartozó, 10 m magasra növő örökzöld babérfa leveleiből gőz- vagy vízgőzdesztillációval állítják elő. A babérlevél illóolaj színtelen, esetleg enyhén sárgás színű, kellemesen édeskés-fűszeres illatú. Fő összetevőként az eukaliptuszolajban is jelentős mennyiségben előforduló 1, 8-cineolt vagy eukaliptolt tartalmazza (30-60%), ami mellett számos olyan összetev... 
1 150 Ft
Aromax bazsalikom illóola
A babér illóolajat (Lauri folii aetheroleum) a babérfélék családjába (Laurus nobilis L.) tartozó, 10 m magasra növő örökzöld babérfa leveleiből gőz- vagy vízgőzdesztillációval állítják elő. A babérlevél illóolaj színtelen, esetleg enyhén sárgás színű, kellemesen édeskés-fűszeres illatú. Fő összetevőként az eukaliptuszolajban is jelentős mennyiségben előforduló 1, 8-cineolt vagy eukaliptolt tartalmazza (30-60%), ami mellett számos olyan összetev... 
850 Ft
Aromax bergamott illóolaj
A bergamott illóolajat (Aetheroleum bergamottae) a citromfélék családjába (Rutaceae) tartozó bergamottfa (Citrus bergamia, syn.: Citrus aurantium ssp. bergamia) éretlen v. érett terméséből többnyire préseléssel (majd ezt követően szűréssel és centrifugálással) nyerik ki, viszonylag szerény, 0, 5%-os hozammal. Emellett vízgőzdesztillációval is állítanak elő olyan illóolajat, amely mentes a fototoxikus hatású furanokumarin-vegyületektől, például a bergapté... 
800 Ft
Aromax boróka illóolaj (unas_996895)
Aromax boróka illóolaj
Az Északi-féltekén honos örökzöld növényt a gyógyászatban húgyúti fertőzések és légzőszervi megbetegedések kezelésére használják. A tobozbogyókból vízgőz-desztillációval előállított illóolaj levegőfrissítő hatású, serkenti a bőr vérkeringését. Nem alkalmazható (keverékben sem) terhesség, epilepszia, vese- vagy májgyulladás esetén.

Alkalmazási területei: légúti panaszok és légutak tisztítása; légtér fertőtlenítés és frissítés; i... 
950 Ft
Aromax bors illóolaj (unas_960241)
Aromax bors illóolaj
A borsfélék családjába (Piperaceae) tartozó feketebors cserje (Piper nigrum) egyike a legrégebben ismert kultúrnövényeinknek. Indiában mintegy 4000 év óta használják gyógy- és fűszernövényként, fontos növénye volt az ókori görögöknek és rómaiaknak, kereskedelme pedig legalább 3000 évre nyúlik vissza. Őshazája India. Fontosabb termesztő helyei Indián kívül Madagaszkár és Brazília. A bors évelő, fásszárú futónövény, levelei szívalakúak, termé... 
2 250 Ft
Aromax borsosmenta illóolaj
A mentafajokat már az ókorban is termesztették. A virágzó hajtásvégből desztillált illóolaj a köhögéscsillapító és megfázás elleni, valamint emésztést elősegítő szerek gyakorta alkalmazott összetevője, élelmiszerek, kozmetikumok alapanyaga. Frissítő, élénkítő hatású, csökkenti a fejfájást, enyhíti a megfázás tüneteit, serkenti a bőr vérkeringését. 5 éves kor alatt ne alkalmazzuk!

Alkalmazási területei: fog- és szájápolás; légúti panaszo... 
800 Ft
Aromax cédrusfa illóolaj
10ml Az Észak-Afrikában, az Atlasz-hegység vidékén őshonos örökzöld fa törzséből vízgőz-desztillációval előállított illóolajat gyulladáscsökkentő, nyugtató és bőrápoló hatásáért ajánljuk. Jó rovarűző, szekrényillatosító, a molyokat távol tartja.

Alkalmazási területei: légúti panaszok és légutak tisztítása; izom- és izületi fájdalmak, sportsérülések kezelése, bőr vérkeringésének fokozása; bőrproblémák kozmetikai kezelése

Alkalm... 
850 Ft
Aromax cickafark illóolaj
10 ml Az Eurázsiában és Észak-Amerikában őshonos évelő növény általánosan ismert a mérsékelt égövben. A növényből vízgőz-desztillációval nyert illóolaj sötétkék, friss, fű illatú folyadék. Kozmetikumok, parfümök gyakori alkotóeleme, vermutokban és keserűlikőrökben használt ízanyag. Haj- és bőrápolásra ajánljuk.

Alkalmazási területei: izom- és izületi fájdalmak, sportsérülések kezelése, bőr vérkeringésének fokozása; intimhigiénia, ... 
1 850 Ft
Aromax ciprus illóolaj (unas_698315)
Aromax ciprus illóolaj
10 ml Az Ázsiában honos örökzöld fa tobozaiból és ágvégeiből desztillált illóolajat erősítő, fertőtlenítő hatásáért, reuma kezelésére ajánljuk.

Alkalmazási területei: légúti panaszok, légutak tisztítása; izom- és izületi fájdalmak, sportsérülések kezelése, bőr vérkeringésének fokozása; bőrproblémák kozmetikai kezelése

Alkalmazási formái: aromalámpás párologtatás, aromafürdő, masszázs, kozmetikai készítmény 
1 250 Ft

 
[1] | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
>>>

Termék sorrend módosítás: